Svetovna razstava v Celju

Nedelja, 14. junij 2015

Na ogled so izjemne fotografije, ki jih je Weber posnel na policijski postaji v Ukrajini, med tem ko so marginalne prestopnike privedli na zaslišanje.

Razstava je dobila prvo nagrado World Press Photo Award leta 2012. Izdal je tudi istoimensko knjigo, ki je izšla leto pred tem in je praktično razprodana.

Slovesno zaprtje razstave bo v ponedeljek, 13. julija 2015, ob 18. uri med Celje FOKUS-festivalom avtorske fotografije.

 

Galerija Plevnik-Kronkowska

Razlagova ulica 9, Celje

Odpiralni čas:

torek-petek: 15.30 – 19. ure

sobota: 10.-12.ure

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic