Urnik: Kdaj, kam, kdo?

Sreda, 10. julij 2013

Šest dni na delavnici je priložnost, da se prepustimo čarom fotografije, da ustvarimo fotografsko zgodbo, ki smo si jo vedno želeli in to s pomočjo izkušenih kakovostnih mentorjev. Hkrati ne pozabimo na druženje s samimi takimi, kot smo sami - fotografske debate na sproščenih večerih torej zagotovljene.
Šest dni bomo vijugali med terenskim delom, individualnimi konzultacijami z mentorji, strokovnimi fotografskimi predavanji in še in še. Za splošno orientacijo nam bo tale urnik.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic