V Info točki fotografska oprema

Sobota, 14. julij 2012
Delo v naši temnici

Delo v naši temnici

Pomemben del delavnice je Info točka, ki bo ves čas FOKUS-a delovala v MCC-ju. Tam vam bodo prijazno pomagali z najrazličnejšimi informacijami, ki jih boste potrebovali za svoje delo, pohajkovanje po mestu ali pa kar tako.
Poskrbljeno bo tudi za najpomembnejše foto pripomočke, kot so fotografski filmi formatov 135 in 120, črno-beli in barvni, različnih občutljivosti. Poleg filmov bo tam možno po ugodnih cenah možno kupiti odbojnike, stative in še nekaj ostale osnovne fotografske opreme, ki bo v veliko pomoč v času FOKUS-a.
V času delavnice pa smo zagotovili izjemno ugodne cene za razvijanje fotografij v bližnjem foto studiu Rizmal, kjer bo možno razviti barvne negative, s črno-belimi pa se bomo brezplačno potrudili sami v naši temnici.
 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic