V Info točki fotografska oprema

Sobota, 14. julij 2012
Delo v naši temnici

Delo v naši temnici

Pomemben del delavnice je Info točka, ki bo ves čas FOKUS-a delovala v MCC-ju. Tam vam bodo prijazno pomagali z najrazličnejšimi informacijami, ki jih boste potrebovali za svoje delo, pohajkovanje po mestu ali pa kar tako.
Poskrbljeno bo tudi za najpomembnejše foto pripomočke, kot so fotografski filmi formatov 135 in 120, črno-beli in barvni, različnih občutljivosti. Poleg filmov bo tam možno po ugodnih cenah možno kupiti odbojnike, stative in še nekaj ostale osnovne fotografske opreme, ki bo v veliko pomoč v času FOKUS-a.
V času delavnice pa smo zagotovili izjemno ugodne cene za razvijanje fotografij v bližnjem foto studiu Rizmal, kjer bo možno razviti barvne negative, s črno-belimi pa se bomo brezplačno potrudili sami v naši temnici.
 

Na ogled fotoknjige in fotozini

Skoraj 30 ustvarjalcev sodeluje na skupinski razstavi fotoknjig in fotozinov na letošnjem Celje FOKUS.

Fotografska delavnica

Celje FOKUS poudarja odnos do avtorske fotografije, ustvarjanja fotografskih zgodb, ki presegajo zmožnost ustvarjanja naključnih posameznih kakovostnih fotografij.

Fotografije na fasadah

Malo drugačno doživetje fotografske razstave ponuja Art Crawl.

Fotografija pomaga razumeti življenje

Nemška fotografinja Ina Niehoff v svojem najnovejšem opusu raziskuje odnose med ljudmi, kraji in stvarmi.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Arhiv novic