Z Digitalno kamero ceneje na Celje FOKUS

Torek, 2. julij 2013
59. številka Digitalne Kamere

59. številka Digitalne Kamere

O FOKUS-ovih fotografskih doživetjih na delavnici Celje FOKUS pišejo tudi v Digitalni kameri. Za bralce smo organizatorji delavnice pripravili 20 evrov popusta na redno ceno obiska naše delavnice, vse, kar je treba storiti je, da izrežete kupon iz revije.
59. številka Digitalne kamere sicer prinaša zanimivo branje. Med drugim lahko preberete tekst aparata N I V2 (Nikon je tudi sponzor naše delavnice), zanimiv je intervju s profesionalno fotografijo Šibil Slejko in pogovor s slovensko fotografsko legendo Jocom Žnidaršičem.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic