Zabijali smo žeblje in čistili fotografije

Torek, 10. junij 2014

Takole boste vsi udeleženci letošnjega Celje FOKUS postavljali svojo fotografsko razstavo.

 

 

Fino smo se imeli v galeriji Plevnik-Kronkowska, kjer se je na razstavi FOKUS V PREREZU predstavljalo šest mentorjev letošnje delavnice Celje FOKUS. V tej isti galeriji boste razstavljali tudi udeleženci letošnje delavnice Celje FOKUS. Kratek film prikazuje nastajanje razstave FOKUS V PREREZU, s katero vsako leto napovemo fotografsko delavnico Celje FOKUS. Dela so na ogled postavili: Mimi Antolović, Jaka Babnik, Jure Kravanja, Peter Rauch, Klemen Razinger in Matic Zorman.


Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic