Zmagovalci in razstavljalci natečaja Street FOKUS

Četrtek, 5. julij 2012
Zmagovalne fotografije letošnjega natečaja Street FOKUS

Zmagovalne fotografije letošnjega natečaja Street FOKUS

Današnji sončni vzhod prinaša letošnje zmagovalce natečaja Street FOKUS.  Namen projekta oz. natečaja je bil spodbuditi mlade (dijake) h kreativnemu ustvarjanju na področju vizualizacije in fotografije. To leto pa smo k sodelovanju povabili tudi starejše občane Doma ob Savinji in tako projekt zastavili medgeneracijsko. Letošnji zmagovalci in razstavljalci so:


1. mesto: Katja Škorjanc
2. mesto: Tjaša Fric
3. mesto: Irena Hrastnik
Popolno priznanje s pohvalo: skupina varovancev Doma ob Saviji

Na razstavi razstavljajo tudi:
- Michelle Klepej
- Pia Klančar
- Viktorija Sernec
- Katarina Ograjšek
- Blaž Podgoršek
- Tanja Kolar

Vabljeni na odprtje razstave in podelitev prvih treh nagrad, ki bo v torek, 17. julija ob 20. uri v Galeriji Plevnik - Kronkowska.

Čestitamo!

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic