Znan je urnik letošnje delavnice

Četrtek, 13. junij 2013

Med tem ko se fotografi različnih generacij prijavljajo na letošnjo delavnico, so organizatorji že staknili glave in pripravili letošnji program. Razgiban bo, kot vsako leto bo dovolj priložnosti za resno individualno delo z mentorji ter za druženje z ostalimi fotografi. Fotografska predavanja bodo večinoma ob dopoldnevih, da boste lahko teorijo popoldne že prenesli v praksi. Obiskali bomo zaprtje razstave slovaških magistrov fotografije Ateliér 339/II, manjkal ne bo niti tradicionalni piknik. Podrobnosti urnika najdeš tukaj.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic