Znani mentorji Celja FOKUS 2017

Ponedeljek, 10. april 2017

Kdo bo letos vodil udeležence Celja FOKUS?

Vsako leto na delavnici Celje FOKUS za znanje udeležencev skrbiijo različni mentorji, vsak strokovnjak na svojem področju. Letošnji Celje FOKUS bodo tako udeležencem delavnice na voljo štirje mentorji, vsak posebej strokovnjak svoje smeri in sloga.

Na delavnici se bodo udeleženci lahko učili od: Primoža Lukežiča, Klemna Razingerja, Andreja Lamuta in Jake Gasarja.

Podrobne predstavitve vsakega izmerd mentorjev sledijo v prihodnjih dneh, tako da spremljajte našo spletno stran in FB Celje FOKUS

Celje FOKUS 2016

Udeleženci delavnice na lanski zaključni projekciji

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic