Modna zgodba v muzejskem okolju

Sobota, 24. november 2012
Every Soul is a Circus

Every Soul is a Circus

Fotograf Gašper Domjan, tudi mentor delavnice Celje FOKUS, v sodelovanju s tremi ustvarjalci ponuja intimen vpogled v ustvarjanje modnih podob.
Razstavo bodo odprli v torek, 27. novembra, ob 19. uri v Muzeju novejše zgodovine Celje, na Prešernovi ulici v središču mesta. Večmedijski projekt modnega ustvarjanja so poimenovali ‘Every Soul is a Circus’. Na njem se poleg Domjana predstavlja oblikovalski tandem Farandula (Mateja Krofl in Tinka Domjan) ter z videom Jure Plešec. Gašper Domjan je poskrbel za interpretacijo ustvarjanja skozi modno fotografijo.
Razstava je zasnovana kot intimen vpogled v ustvarjanje, v osebni koncepti ustvarjalcev modne zgodbe, ki je tokrat postavljena v muzejsko okolje. Projekt so podprli tudi Slovensko ljudsko gledališče Celje , Modiana d.o.o., Mestna občina Celje.

Na ogled fotoknjige in fotozini

Skoraj 30 ustvarjalcev sodeluje na skupinski razstavi fotoknjig in fotozinov na letošnjem Celje FOKUS.

Fotografska delavnica

Celje FOKUS poudarja odnos do avtorske fotografije, ustvarjanja fotografskih zgodb, ki presegajo zmožnost ustvarjanja naključnih posameznih kakovostnih fotografij.

Fotografije na fasadah

Malo drugačno doživetje fotografske razstave ponuja Art Crawl.

Fotografija pomaga razumeti življenje

Nemška fotografinja Ina Niehoff v svojem najnovejšem opusu raziskuje odnose med ljudmi, kraji in stvarmi.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Arhiv novic