Modna zgodba v muzejskem okolju

Sobota, 24. november 2012
Every Soul is a Circus

Every Soul is a Circus

Fotograf Gašper Domjan, tudi mentor delavnice Celje FOKUS, v sodelovanju s tremi ustvarjalci ponuja intimen vpogled v ustvarjanje modnih podob.
Razstavo bodo odprli v torek, 27. novembra, ob 19. uri v Muzeju novejše zgodovine Celje, na Prešernovi ulici v središču mesta. Večmedijski projekt modnega ustvarjanja so poimenovali ‘Every Soul is a Circus’. Na njem se poleg Domjana predstavlja oblikovalski tandem Farandula (Mateja Krofl in Tinka Domjan) ter z videom Jure Plešec. Gašper Domjan je poskrbel za interpretacijo ustvarjanja skozi modno fotografijo.
Razstava je zasnovana kot intimen vpogled v ustvarjanje, v osebni koncepti ustvarjalcev modne zgodbe, ki je tokrat postavljena v muzejsko okolje. Projekt so podprli tudi Slovensko ljudsko gledališče Celje , Modiana d.o.o., Mestna občina Celje.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic