Info točka Celje FOKUS

Info točka Celje FOKUS

Info točka Celje FOKUS

Info točka Celje FOKUS bo v času fotografske delavnice skrbela za podporo udeležencem, delovala pa bo v prostorih Kluba študentov občine Celje v neposredni bližini Celjskega mladinskega Centra.

Na info točki boste udeleženci dobili vse informacije v zvezi s fotografsko delavnico in njenim potekom, raznimi ugodnostmi v času delavnice in informacije, ki se nanašajo na bivanje v Celju.

Ekipa info točke bo tudi ves čas skrbela za tehnično podporo, uporabo računalniške učilnice, za večerne projekcije in bo kot servis na voljo vsem udeležencem in mentorjem.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic