MCC kavarna

MCC kavarno v okviru Celjskega mladinskega centra so povsem prenovili.

V času delavnice je ta kavarna glavno zbirališče vseh sodelujočih. Tam se boste vsako jutro srečali na brezplačni kavi in rogljičku z drugimi udeleženci, se priklopili na njihov Wi-Fi internet, prelistali kakšen dober strip ali revijo Digitalna kamera.

V večernih urah boste lahko tam izmenjevali ideje in vtise o delavnici ter se ob dobri glasbi družili s kolegi, mentorji in organizatorji delavnice

 

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic