MCC hostel

Vhod v MCC hostel

Vhod v MCC hostel

Recepcija MCC hostel

Recepcija MCC hostel

Skupni prostor s kuhinjo

Skupni prostor s kuhinjo

Ena od sob s skupnimi ležišči

Ena od sob s skupnimi ležišči

MCC hostel je odprl svoja vrata 10. junija 2010 in bo tudi to leto znova nudil prenočišče udeležencem delavnice Celje FOKUS po ugodni ceni.
Nahaja se v središču Celja, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje. Zasnovan je na ekoloških smernicah in sledi izročilom kulturne dediščine Celja, kar ponazarja enajst tematsko opremljenih sob. Hostel nudi 42 ležišč v 11 sobah (4 večposteljne, 5 dvoposteljnih in 2 enoposteljni) in ima, kot se za sodobne mladinske hotele spodobi, tudi seminarske prostore, dvorano, prostor za druženje s kuhinjo, pralnico, neomejen Wi-Fi dostop ter izposojo koles. Razen prenočišča, bo vse to brezplačno na voljo tudi udeležencem delavnice Celje FOKUS.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic