Pravno obvestilo

S spletno stranjo www.celjefokus.si in www.cameraobscura.si ter vsebinami na omenjenih spletnih straneh upravlja Zavod FOKUS, kot lastnik blagovnih znamk Celje FOKUS in Camera Obscura. Vsebine na spletni strani so avtorsko zaščitene.
Vse fotografije objavljene na spletni strani so last avtorjev in so na spletni strani www.celjefokus.si objavljene s pisnim dovoljenjem avtorjev. Prepovedano je vsakršno kopiranje ali objavljanje tekstov, grafik ter fotografij avtorjev v katere koli namene brez predhodnega soglasja avtorjev in Zavoda FOKUS. Prav tako je prepovedano vsakršno deljenje povezav spletne strani www.celjefokus.si in www.cameraobscura.si.  Vsakršno neupravičeno uporabo vsebin in deljenje povezav bo Zavod FOKUS skupaj z avtorji kazensko in odškodninsko preganjal. 

Vsebine so na voljo le ob izrecnem PISNEM dovoljenju avtorjev ter Zavoda FOKUS. Za dodatne informacije se prosim obrnite na vodstvo zavoda ali na naš e-naslov info@celjefokus.si.

Zavod FOKUS

 

Na ogled fotoknjige in fotozini

Skoraj 30 ustvarjalcev sodeluje na skupinski razstavi fotoknjig in fotozinov na letošnjem Celje FOKUS.

Fotografska delavnica

Celje FOKUS poudarja odnos do avtorske fotografije, ustvarjanja fotografskih zgodb, ki presegajo zmožnost ustvarjanja naključnih posameznih kakovostnih fotografij.

Fotografije na fasadah

Malo drugačno doživetje fotografske razstave ponuja Art Crawl.

Fotografija pomaga razumeti življenje

Nemška fotografinja Ina Niehoff v svojem najnovejšem opusu raziskuje odnose med ljudmi, kraji in stvarmi.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Arhiv novic