FOKUS v prerezu

Nedelja, 17. maj 2015

FOKUS v prerezu je tradicionalna majska razstava, ki je bila doslej namenjena predstavitvi mentorjev fotografske delavnice Celje FOKUS. Letos prvič se kažejo rezultati večletnega ustvarjanja delavnice, saj v ospredje postavlja presek delovanja fotografov mlajše generacije Andreja Lamuta, Katre Petriček in Bojana Mijatovića, na katere je udeležba na delavnici imela pomemben vpliv. Razstava je na ogled do 30. maja 2015.


Galerija Plevnik – Kronkowska
Razlagova ulica 9, Celje

Odpiralni čas:
torek - petek: 15.30 - 19. ure
sobota: 10. – 12. ure

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic