Ko fotografi odložijo fotoaparat

Četrtek, 16. julij 2015

Fotografska delavnica Celje FOKUS v okviru letošnjega istoimenskega festivala avtorske fotografije prinaša številne izkušnje fotografom vseh generacij. Poletna vročina jih ne ovira pri iskanju kotičkov po Celju in okolici, naš festivalski studio je tudi ves čas v uporabi. Aktivirali smo temnico, kjer nastajajo fotografije po starih postopkih.

Zvečer fotografi odložijo fotoaparate, na letošnjem tradicionalnem FOKUS-ovem žuru pa so se fotografi zabavali ob izvrstni glasbi, ki jo je posebej zanje vrtel DJ Udo Brenner (Zeleno sonce).

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic