fotografska delavnica Camera Obscura - občuti igro svetlobe

Nedelja, 14. september 2014

V Zavodu FOKUS za vas pripravljamo brezplačno fotografsko delavnico ''Camera Obscura - občuti igro svetlobe''. Na brezplačni delavnici bomo delali s starodavnimi predhodnicami fotoaparatov, Camerami Obscurami. Spoznali bomo, kako so narejene in kakšne možnosti nam ponujajo kot ustvarjalno fotografsko orodje. Delavnica bo v prostorih Celjskega mladinskega centra  in bo trajala tri dni, od 19. do 21. septembra. Delavnico vodita Nik Jarh in Matej Gorjup. Za prijavo in podroben urnik pa klik na naslednji link: www.cameraobscura.si.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic